Over mij

Vermeulen Vertaling & Training is ontstaan uit mijn passie voor taal.
Na de succesvolle afronding van de hbo-opleiding vertaler Duits heb ik mijn kennis in het bedrijfsleven toegepast. Ik heb bij verschillende Duitse bedrijven in Nederland op uiteenlopende afdelingen gewerkt; sales support, order management en customer service.

Naast de vertaalwerkzaamheden was goede communicatie met de interne en externe klant in het Duits, Nederlands en Engels essentieel in deze functies.

Trainingen

Tevens verzorgde ik trainingen voor collega’s over bedrijfssoftware en de daarbij behorende processen. Omdat ik merkte dat ik veel voldoening haalde uit het geven van trainingen en graag kennis overdraag, coach en interactie stimuleer, besloot ik om een opleiding tot professioneel taaltrainer te volgen. Hierdoor kan ik mijn passie voor taal uitdragen naar anderen!

Diensten

Binnen Vermeulen Vertaling & Training bied ik een zo ruim mogelijk pakket aan taal gerelateerde diensten aan:

  • Vertalingen van het Duits naar het Nederlands (folders, handleidingen, instructies, correspondentie en dergelijke).
  • Taaltrainingen Duits en Nederlands, zowel individueel als in groepsverband.

Bovendien biedt Vermeulen Vertaling & Training ondersteuning (op maat) bij het inrichten van op de Duitse markt gerichte processen en projecten van uw bedrijf.

Waar bent u naar op zoek?

Bent u op zoek naar vertalingen van het Duits naar het Nederlands, of bent u op zoek naar een enthousiaste taaltrainer Duits en/of Nederlands met een persoonlijke aanpak?

Dan bent u bij Vermeulen Vertaling & Training aan het juiste adres!

Gratis offerte of andere vraag?

Wilt u graag meer weten over onze diensten, gratis een offerte aanvragen of heeft u een andere vraag?

Mail of bel dan naar:
info@vermeulenvertalingtraining.nl
06-46393763